Olimpiyatlarda şok ölüm
Bu haberi 691 kisi okudu2010 Kış Olimpiyatları öncesi Gürcü lugerci Nodar Kumaritashhvili'nin antrenman sırasındaki ölümü şok etkisi yarattı.
2010 Kış Olimpiyatları öncesi Gürcü lugerci Nodar Kumaritashhvili'nin antrenman sırasındaki ölümü şok etkisi yarattı.
Kanada’nın Vancouver kentinde dün başlayan 2010 Kış Olimpiyatları öncesi Gürcü lugerci Nodar Kumaritashhvili’nin antrenman sırasındaki ölümü, açılış töreninin yarattığı heyecanın yerini hüzne bırakmasına neden oldu.
Whistler Kayış Merkezi’nde oyunlar öncesi hazırlıklarını yapan 21 yaşındaki Kumaritashvili’nin, kızağının altından kayması sonucu çok hızlı bir şekilde çelik bir bayrak direğine çarptığı bildirildi.
Yetkililer, Gürcü sporcunun yaşamını kaybettiğini doğrularken; merkezdeki antrenmanların iptal edildiğini belirttiler.
Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Jacques Rogge, Kumaritashhvili’nin ölümüyle ilgili olarak “Tüm olimpiyat ailesi bu trajediden derin olarak etkilenmiştir. Hiç şüphesiz bu olay, açılış törenini gölgede bırakmıştır” dedi.
ensonhaber.com
- RECEP TAYYİP ERDOĞAN RÖPORTAJI
- MANSUR ONAY RÖPORTAJI
- Saadet Partisi 12 Eylül'e Evet, 13 Eylül'e Hayır dedi
- Bizim Daltonlar Niye HAYIR Diyor?
- Türbanlı kadın görünce...
- İşte en yaşanabilir iller
- BAHADIR N. YENİŞEHİRLİOĞLU RÖPORTAJI
- YÖK: Sorular 10 bin dolara satıldı
- Ramazan Bayramı Emre Altuğ Konseri
- Akhisarspor: 1 Diyarbakırspor: 1








del.icio.us
Digg
Facebook
Google
Yahoo
Yorum gönder